Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Řekl bych, že si děláte zbytečné výčitky. Pravou podstatu stránek "aluska.org" jste odhalil právě ve svém prvním článku.

V roce 2011 Karolínu Leskotovou (Alušku) ocenil Český klub skeptiků (SYSYFOS) bludným balvanem, a to zcela oprávněně. Jisté mladé naivní dívence s vadou zraku totiž dala radu, která jí poškodila zrak ještě víc. Radila jí, aby se přímo a bez brýlí dívala do slunce a bude mít zrak jako rys. Aluščin blog navíc obsahuje ještě "výživnější" rady, než jsou ty, které jste vypsal. Například radí řidičům, že k cíli se dostanou rychleji, pokud budou točit volantem ze strany na stranu a dráha jejich vozidla bude připomínat vlnovku. Její rady jsou nejen hloupé a nekompetentní, ale dá se bez přehánění říci, že se často pohybují dokonce na hraně trestného činu.

Cenzura na jejím webu je absolutní. Fotografie, které obsahují naprosto ukázkové amatérské technické vady, vydává za snímky duchů a víl. Jakékoli reakce, které podávají přirozené vysvětlení, zásadně neuveřejňuje. To znamená, že lže a manipuluje naprosto vědomě. Takže lze pochybovat nejen o jejích znalostech, ale i o jejích morálních kvalitách.

4 0
možnosti
Foto

;-D Ty jsi dostal za svůj blog přes prsty? ;-D

1 0
možnosti
Foto

Mám radost, že Aluška přežila loňský konec světa ukryta týden v černém lese, bez problémů a může šířit svá moudra i nadále.

0 0
možnosti
  • Počet článků 29
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 9193x
Už jen obyčejný jednotlivec, který se snaží přemýšlet. 

Seznam rubrik