Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vladimír Škopek

20. 8. 2012 20:46
Pche

Není ani tak hrozná ta materiální stránka, ale ta morální. Není totiž na čem ten stát, tu společnost, tu kulturu stavět, protože kopeme do vlastních kořenů i když nic jiného nemáme. My teď nevíme co chceme a to je ten největší problém. A dokud to nebudeme vědět, nebudeme vědět ani koho volit.

0 0
možnosti
S

SYETEY_KOTZOUR_nežere_yeleny

20. 8. 2012 18:04
trochu kontroverzní

ale věcně vcelku pravdivé;-)

1 0
možnosti
JC

chudacek.blog.idnes.cz

20. 8. 2012 18:12
Re: trochu kontroverzní

Souhlas.

Proč však schopní a čestní lidé nevytvoří nějakou dobrou politickou stranu? Např. Vy, dle vašich článků a diskusních příspěvků, jste jeden z těch, kteří by se v tomto mohl angažovat.

Výchozím bodem je si uvědomit, že za danou situaci si můžeme sami (= většina národa). Toto chápete. Dalším bodem je si uvědomit, že je to třeba změnit a změnit to musí občané. Trochu podrobněji jsem o tom napsal zde

http://chudacek.blog.idnes.cz/c/279871/Koho-volit.html

0 0
možnosti
PS

Pavel Szturc

20. 8. 2012 16:52
takže jste všechny ocejchoval

a sdělil jste národu, jak jsou všichni voliči hloupí a potřebovali by zavřít. V tom rozhořčeném hněvu jste jaksi lehce opomněl zmínit detail. Takže se Vás ptám. Co Vy osobně děláte proti tomu, co jste tak revolučně popsal? Nezlobte se, ale kopat a plivat kolem sebe bez toho, aby člověk vyjádřil svůj vlastní názor na to, co s tím dělá nebo che dělat on sám, je znakem rozmazlených dětí, kteří se rvou o bábovičku na pískovišti a viní z toho celý okolní svět. Také mi není jedno, co se kolem děje, ale rozhodně nesouhlasím s tak jednostranným úsudkem, který jste právě vypotil.

0 0
možnosti

V.C.

20. 8. 2012 15:54
voliči patří za mříže!

Myslím, že voliče nezměníte. Budou k těm urnám lézt a stále volit tu blbost.Nemají fantazii a bojí se velké změny. Takže brblají, ale vlastně nechtějí změnu. Teď vědí , co je čeká - a to chtějí zachovat. Představa, že by nešli k urnám, je pouhá fantazie. Až nás zase někdo zabere, protože si neumíme vládnout sami, to bude to pravé vysvobození pro český národ.

Kdy a kdo rozešle zvací dopisy ? Nemusí je dostat adresát, který je již v minulosti dostal.V ČR chybí chybí morálka, přísnost, důslednost, selký rozum...Určitě se najde národ, který nás to nedobrovolně a tvrdě naučí...

0 0
možnosti
EB

emancipovaný běloch

20. 8. 2012 15:09
Mě na rozdíl od vás smáznou,

ale napsat to musím. Měl byste si dát pozor na hubu. Ne pro to, co píšete, ale jak to píšete. Jste drzý nevychovaný fracek.

3 0
možnosti
AL

Aladár Ladič

20. 8. 2012 15:38
Re: Mě na rozdíl od vás smáznou,

Snad nebude tak zle.On má v lečems pravdu a sáhl vám na ideály,které neexistují.To ví i Klára Samková;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 29
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 9193x
Už jen obyčejný jednotlivec, který se snaží přemýšlet. 

Seznam rubrik