Návod na záchranu ČR

Národ s oblibou ukazuje na cikány, ale ikdyby cikáni kradli sebevíc, tak ani za deset životů neukradou tolik, co jeden bílý kmotr za rok.     

1) Přísné tresty za korupci.  10x násobná náhrada a za každý ukradený milion 1 rok vězení. 

Prokázanou škodu by musel korupčník nahradit desetinásobně. Klidně ať je po celý zbytek svého života na životním minimu (vždyť kvůli jemu podobným se tam brzo ocitnou jiní). Nesmí se stát něco jako v případě senátora Nováka, který vzal úplatek 43 milionů a dostal pokutu 5 milionů a pouze 4 roky vězení. Korupce se nesmí vyplácet! Kdo by si nešel na 4 roky posedět, kdyby si pak mohl užít 38 milionů?

http://zpravy.ihned.cz/c1-56576810-byvaly-senator-novak-si-vzal-43-milionu-jako-uplatek-odsedi-si-ctyri-roky-ve-vezeni

2) Doživotní zákaz práce ve státní správě.

Kdokoliv, kdo se dopustil trestného činu, musí mít doživotní zákaz dostat možnost pracovat pro stát. Senátor Novák dostal pouze 5letý zákaz činnosti veřejné osoby!

3) Právnická osoba, firma, která je usvědčena z úplatku, nesmí už nikdy dostat zakázku od státu, stejně tak firmy, ve kterých by působil kdokoliv, kdo byl v té době ve vedení této firmy (správní rada, vrcholný management). 

4) Zrušit promlčecí dobu na ekonomické zločiny. Zločin musí zůstat zločinem a nesmí záležet na tom, před jakou dobou se stal. Nyní akutně hrozí, že rozkradení státu během kuponové privatizace zůstane nepotrestáno. 

5) Zakázat státu ústavou prodej nerostného bohatství země. Pokud je někde na území České republiky naleziště např. uhlí, pak to uhlí se tam tvořilo tisíce let a patří celému národu společně. A těžit takové nerostné zdroje má stát a z výnosů má financovat svůj provoz (tj. služby pro občany jako opravu cest, výstavbu bytů..) Zákaz se musí vztahovat i na vodní zdroje a lesy. 

6) Znárodnit (čti vrátit lidu země) veškerá naleziště nerostného bohatství, které stát prodal nebo je nechal rozkrást v kuponové privatizaci, při čachry s pozemky apod. Soukromá firma nemá právo tvořit zisk z bohatství, které v zemi zrálo po generace a patří nám všem. 

7) Nevolit v příštích volbách ODS, ČSSD a jejich klony. 

To je jediná šance a naděje. Od doby zemano-klausovské opoziční smlouvy si tyto dvě strany rozdělily stát mezi sebou a kmotrovské struktury, která za oběma stranami stojí, tuto zemi zcela ovládly.  A těmto lidem je jedno, jestli si lidé u vlády říkají levice nebo pravice, těm jde jenom o to mít tam své lidi. A proto mají své lidi v obou táborech, protože ví, že politické strany se vždy u moci střídají.  

Nemám iluzi o lidech v nových stranách, ale hlavním cílem je rozrušit mafiánskou strukturu, která prorostla náš stát a o které mluví, ještě velmi jemně, zprávy BIS. Ty struktury začaly bezmezně kralovat od roku 1998, kdy si podal ruku Zeman s Klausem a podvedli voliče spojením, jen zdánlivě, nespojitelného. 

8) Schválit zákon o 90% dani z původu majetku. 

Kdo nebude schopen prokázat z jakých legálních příjmů nabyl svůj majetek, ten bude muset zaplatit jednorázovou 90% daň z neprokázání původu majetku.  

9) Vše musí být veřejné!

Lidé si platí stát, ne naopak. Je nehorázné, že jsou neustále tajeny platy ministrů, státních úředníků, manažerů ve státních společnostech apod. Kdokoliv se bude ucházet o místo ve správě státu, ať je podmínkou, že bude souhlasit se zveřejněním těchto informací. Jsou placeni z našich kapes. A máme mít právo a kontrolu nad tím, kde ty peníze jdou a kolik. Stejně tak se všemi zakázkami státu. Pokud má nějaká firma zájem o zakázku státu, pak jedině za předpokladu, že bude souhlasit, že smlouva bude veřejná. Lidé ve státním aparátu jsou jen najmutou pracovní silou a nemají právo tyto informace tajit před těmi, kteří provoz státu platí. A to jsou občané státu formou daní!

10) Je třeba zacpat díry. 

Tato země je jako velká vodní nádrž, do které přitéká voda (naše daně) a z níž pak každý z nás dostává zpátky nějaký svůj příděl (důchody, dávky, opravy cest..)

Ta nádrž má dole velké díry, ze kterých vytéká voda a po stranách má různá zakrytá potrubí, která tu naši vodu odvádějí neznámo kam. 

A ta drzá vláda arogantních prasat u koryta, místo aby našla všechny ty díry a ucpala je a odkryla všechna ta potrubí a odřízla je, tak nám sníží příděly vody, s poukazem, že je jí málo.

Sníží valorizaci důchodů, zruší některé dávky, co bylo zdarma, se najednou platí. Místo aby pracovala dnem i nocí na zacelení odtoků, tak po nás chce odevzdávat více vody (asi aby jí mohlo více odtékat)! A zvyšuje DPH. 

Procházíme několikerým zdaněním. Napřed zdaní naši práci, nám i zaměstnavateli. Když pak chceme již jednou zdaněné peníze utratit, zdaní nám je znovu (DPH). Zdaní naši smrt, zpoplatní naše narození, platíme čím dál více a máme se čím dál hůře. 

Svět nebude nikdy úplně spravedlivý, ale když voliči nebudou pitomí a nebudou trpět amnézií, tak snad pro naši zemi ještě nějaká šance je? 

 

 

Autor: Patrik Schoupal | čtvrtek 6.9.2012 21:11 | karma článku: 32,66 | přečteno: 1624x
  • Další články autora

Patrik Schoupal

Čím se živí rakoviny

28.8.2015 v 13:38 | Karma: 38,94
  • Počet článků 29
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 9193x
Už jen obyčejný jednotlivec, který se snaží přemýšlet. 

Seznam rubrik