Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
NC

Hodně tendenční článek, plný lží, napsaný nekompetentním autorem, s jediným cílem, pomluvit produkt a pošpinit a poškodit výrobceRv!!

0 1
možnosti
PS

Děkuji za názor, byť podle dikce předpokládám, že jde o falešný profil jednatele společnosti Tercon s.r.o. Tato vaše propaganda vám ale nepomůže a můžete si falešných nicků založit kolik chcete. Pravda se věřím ukáže a to během našeho soudního sporu.

0 0
možnosti
JH

Autor podle toho jak se prezentuje v profilu není  osobou kvalifikovanou  v oboru lékařství, výživy nebo farmacie a zřejměani nemá vlastní zkušenosti s tímto přípravkem  a je mi s podivem, že  si troufá posuzovat zda je přípravek účinný či nikoliv a dávat doporučení .  Jen pro zajímavost  přikládám několik recenzí, které jsem objevilna internetu:

David: v zářívyšet.PET diagnostikován nádor v tlus.střevu a další v medist.nyní kontrolníPET v lednu,kolonoskopie,a nález negativní,aplikován folaxan měsíc,3×2 tobolky.

Katka: Folaxanzkoušíme teď asi 3.týden. Diagnostikován velkobunečný TU ve 4.stádiu s meta napáteři, játrech a nadledvinách. Takže nic moc prognóza. Při užívání Folaxanu,vyšly teď krevní testy naprosto super, takže se pokračuje v léčbě dál a celkověse uvidí cca tak po 6 týdnech, protože skončí série chemo. Dostali jsme na Folaxantak dobré recenze, že věřím, že ty testy dopadnou dobře. Myslím, že tohle jefakt dobrý přípravek, jen na měsíc ale cena vyjde na 9tis, což není zrovna málo

Martina: Tablety Folaxan uziva otec s rakovinou slinivky brisni.Je po operaci , Dostali jsme velmi dobre osobni recenze od nasich známých, ze mutablety pomuzou s prevenci vzniku metastazi. Krevni vysledky v ramci prvnivelke kontroly jsou priznive!

1 1
možnosti
PS

Jistě a anonymní příspěvky z internetu (David, Katka, Martina) jsou jistě od lidí o mnoho kvalifikovanějšími v oboru lékařství a jistě neexistuje možnost, že by si tyto komentáře napsal sám výrobce, že ano? Váš komentář je komentářem roku :) Děkuji Vám za něj, už jsem myslel, že nic hloupějšího napsat nejde a vy jste to překonal.

1 0
možnosti
  • Počet článků 29
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 9193x
Už jen obyčejný jednotlivec, který se snaží přemýšlet. 

Seznam rubrik