Diskuse

Učitelka konvertovala k islámu! Dětští atentátníci na obzoru.

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

váš bod č. 2 máte nějak špatně. ono nejde o bětování obrovského množství hlavně cizích životů (krom jednoho vlastního) ve jménu jejich víry? kdyby se vodbouch každej sám, tak ať si ze sebe udělají klidně každej večer ohňostroj, když nemají úctu k životu Rv

1 1
možnosti

Opravdu žasnu, jak se dá na poměrně malém prostoru nashromáždit tolik nejen hloupostí, ale vyloženě lží...

9 5
možnosti

Jestli tomu dobře rozumím, tak to, co se děje např. v Anglii je jen legrace, ne?

Nemyslím si že  zde za týden budou běhat malí atentátníci, ale Váš optimismus rozhodně nesdílím.

Nelíbí se mi, když se někdo někam nastěhuje a začne si vydupávat respekt původních obyvatel k tomu co si s sebou přitáhl (což se týká hlavně dalších generací přistěhovalců, kteří už se tam cítí doma, tak si to tam "jen" chtějí přizpůsobit pro sebe...), samozřejmě za podpory "aktivistů" (místních, často naivních, altruistů s jednostrannými informacemi, nebo potřebou bránit toho, kdo jim lépe zabrečí na rameni) + s ještě "užitečnějšími" konvertity a ještě se společně nestydí udělat z nesouhlasících div ne zločince, ačkoliv ti přistěhovalci by sami, ve své zemi, totéž nedopustili!

Btw. zkušenost s tím, když se řve o právech, šeptá o povinnostech a adoruje se "kultura", která "nepříslušníky" onoho etnika pohrdá, už tady máme (a "kupodivu" nejsme jedinou zemí, kde toto etnikum musí "řešit"). 

A někteří lidé také nechtějí být tlačeni k "toleranci", která je ve výsledku synonymem "nechat si kálet na hlavu" + nejsou odolní informacím viz první věta.

8 5
možnosti

Paní učitelka se veřejně hlásí k obhajobě islámských fundamentalistů a netaji se přátelstvím s muslimskými antisemity, takže je třeba být opravdu opatrní co se bude v českém školství dít :-( http://lukaslhotan.blog.idnes.cz/c/327788/Ucitelka-z-materske-skoly-podporuje-islamskeho-radikala.html

10 6
možnosti

S kým se přátelíte vy, bývalý muslime, nynější křesťane, budoucí... ?

4 6
možnosti
Foto

Takovou snůšku ptákovi  napíše  Absolvent FSS MU obor psychologie, sociologie- no nazdar.

9 4
možnosti

Celkem mně překvapuje kolik lidí hájí islamismu, inu kdyby byla neonacistkou bylo by to jiné? Asi ano. Čekám, že až bude ve škole chtít působit neonacistka nebo Jehovistka budete ji hájit stejně aktivně ....

4 6
možnosti
Foto

Až po otázku "je-li islám hrozba" s vámi souhlasím. S dalšími body bych dovolil polemizovat a určitě nesouhlasím s některými kategorickými prognózami.

4 1
možnosti

"V momentě kdy to začneme ze strachu dělat, v tom momentě se staneme tím, čeho se bojíme. Budeme šířit svůj strach a své obavy ohněm a mečem a budeme chtít vyhladit věřící psy." R^R^R^ Přesně o tom jsem dnes přemýšlel. Chceme bojovat proti MOŽNÉMU BUDOUCÍMU omezování naší svobody jakýmsi "preventivním" omezením svobody někoho jiného TEĎ  a TADY? Pak ztrácíme samotnou podstatu našeho přesvědčení a stáváme se tím, proti komu bojujeme - tím, kdo omezuje svobodu někoho jiného. ! A teď to schytám. :-)

6 0
možnosti
Foto

Ode mne ne, já s vámi souhlasím.

Já si myslím, že taková přehnaná "prevence" svědčí o neznalosti a malém sebevědomí.

5 0
možnosti

J93a98k91u28b 86M59a78r26e48š

26. 3. 2013 18:43

náboženskej fanatik Bush :D článek o ničem, nůda a plky

6 4
možnosti